Nieuws

Nieuwsbrief augustus

In deze nieuwsbrief praten wij je graag bij over de werkzaamheden aan windpark Hollandse Kust Zuid. Zo vertelt site manager Richard van der Kuijl over zijn werk vanuit het kantoor in de haven van IJmuiden. Foundation installation manager Malte Röder geeft een inkijkje bij de plaatsingen van de funderingen. Hugo Kamps, commercieel projectmanager van Hollandse Kust Zuid, was betrokken bij de verkoop van 49,5 procent van de aandelen, geproduceerde stroom en Garanties van Oorsprong (GvO’s) van het windpark aan BASF en vertelt meer over het proces.

Je leest de volledige nieuwsbrief hier. 

Wil je ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het windpark? Schrijf je dan in onderaan deze pagina.
Volg Vattenfall

Over Vattenfall

Vattenfall produceert en levert elektriciteit, warmte, koude en gas en biedt klanten verschillende duurzame oplossingen. Binnen één generatie wil Vattenfall fossielvrij energie opwekken. Daarom investeert het Zweedse energiebedrijf fors in windenergie. Zo werken we aan een duurzame wereld, voor nu en in de toekomst.