Nieuws

Nieuwsbrief maart

In deze nieuwsbrief praten wij je graag bij over de voorbereidende werkzaamheden van windpark Hollandse Kust Zuid. Zo geven we je een update over de werkzaamheden aan de nieuwe onderhoudshub in Zeehaven IJmuiden. Wouter Jonker van Vattenfall en Peter van de Meerakker van Zeehaven IJmuiden N.V. vertellen over de ontwikkeling van de onderhoudshub in IJmuiden.

Windpark Hollandse Kust Zuid krijgt 140 nieuwe Siemens Gamesa turbines. We spraken met Kevin Metcalfe van Vattenfall en Peter Esmann en Rasmus Holm van Siemens Gamesa over deze bijzondere nieuwe windturbines. Daarnaast nemen we je verder mee in de planning voor de komende tijd.

Je leest de volledige nieuwsbrief hier. 

Wil je ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het windpark? Schrijf je dan in onderaan deze pagina.
Volg Vattenfall

Over Vattenfall

Vattenfall produceert en levert elektriciteit, warmte, koude en gas en biedt klanten verschillende duurzame oplossingen. Binnen één generatie wil Vattenfall fossielvrij energie opwekken. Daarom investeert het Zweedse energiebedrijf fors in windenergie. Zo werken we aan een duurzame wereld, voor nu en in de toekomst.