Nieuws

Nieuwsbrief november: update werkzaamheden

In deze nieuwsbrief praten wij je graag bij over de voorbereidende werkzaamheden voor windpark Hollandse Kust Zuid. Zo geven we je in inkijkje bij het testen van de funderingen. Bart Buisman begeleidde de testfase vanuit Vattenfall en vertelt waarom dit werd gezien als dé generale repetitie. Op de bodem van de Noordzee zijn de afgelopen maanden allerlei niet-gesprongen explosieven opgespoord. Geofysicus Eoin McGregor legt uit waarom deze gevaarlijke objecten moesten worden verwijderd. Daarnaast vertellen we je meer over de werkzaamheden van een onderwaterrobot die kabels op de Noordzee 5,5 meter onder de Noordzeebodem begroef. Hoe ging deze robot te werk?

Je leest de volledige nieuwsbrief hier

Wil je ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het windpark? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via de inschrijfbalk onderaan deze pagina.

Foto: TenneT
Volg Vattenfall

Over Vattenfall

Vattenfall produceert en levert elektriciteit, warmte, koude en gas en biedt klanten verschillende duurzame oplossingen. Binnen één generatie wil Vattenfall fossielvrij energie opwekken. Daarom investeert het Zweedse energiebedrijf fors in windenergie. Zo werken we aan een duurzame wereld, voor nu en in de toekomst.