Nieuws

Nieuwsbrief augustus: update ontwikkelingen

In deze nieuwsbrief praten wij je graag bij over de planning van windpark Hollandse Kust Zuid. Ook vertellen we meer over hoe we de impact van de bouw op het zeeleven willen beperken en kansen voor de natuur te benutten. Vattenfall is lid geworden van Amsterdam-IJmuiden Offshore Ports (AYOP); wat doet deze organisatie? We spreken met Programmamanager Dorothy Winters van AYOP.

Je leest de volledige nieuwsbrief hier

Wil je ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het windpark? Schrijf je dan in onderaan deze pagina.
Volg Vattenfall

Over Vattenfall

Vattenfall produceert en levert elektriciteit, warmte, koude en gas en biedt klanten verschillende duurzame oplossingen. Binnen één generatie wil Vattenfall fossielvrij energie opwekken. Daarom investeert het Zweedse energiebedrijf fors in windenergie. Zo werken we aan een duurzame wereld, voor nu en in de toekomst.